05. 02. 2020

Konference projektování a provoz povrchových úprav

       Přijďte se podívat na naše přednášky při konferenci Projektování a provoz povrchových úprav pořádanou s Asociací korozních inženýrů, Českou společností povrchových úprav, Asociací českých a slovenských zinkoven, vědecko-výzkumných ústavů, vysokoškolských pracovišť, státních a veřejnoprávních orgánů, českých i zahraničních firem, mediálních partnerů.

Detailní informace:
Kluthe CR bude při konferenci prezentovat novinky z oblasti předúprav a odlakování jak na vlastním stánku, tak formou dynamické prezentace.

Konference je určena pro široký okruh posluchačů: majitele lakoven, autolakoven, galvanizoven a zinkoven, smaltoven, konstruktéry, projektanty, technology a mistry povrchových úprav, řídící technicko-hospodářské pracovníky, pracovníky marketingu, odbytu, zásobování, výrobce, distributory a uživatele nátěrových hmot, požární a bezpečnostní techniky, pracovníky kontrolních orgánů (hygienických stanic, inspektorátů životního prostředí nebo bezpečnosti práce), odborných škol a další organizací.

Akce je každoročně zahrnuta mezi akreditované vzdělávací programy pro členy České komory autorizovaných inženýrů a techniků (ČKAIT).

Projektování a provoz povrchových úprav - konference


Zdroj: Konferencepppu.cz

Kontakt

Rádi zodpovíme všechny Vaše dotazy

Kluthe CR s.r.o.
Podkovářská 674/2
190 00 - Praha 9, Vysočany
T: +420 493 571 623

Neváhejte se na nás obrátit jak s komplexním řešením tak výběrem chemického produktu přesně pro Vaši výrobu a požadovaná řešení

Poslat email

Nebo nás sledujte na sociálních sítích

© 2018 - 2024 Railsformers s.r.o.

Cookies nám pomáhají poskytovat Vám naše služby. Využíváním těchto služeb souhlasíte s jejich použitím.